neděle 24. července 2011

"Spotřební" kondom Ty&Já

Kondom ničím se nevymykající z šedého průměru, to je spotřební značka ty&já (you&me) našeho známého výrobce Vulkán z Hrádku nad Nisou (ano Primeros je jejich hlavní značka).




Prezervativ je cílen zřejmě na nenáročné zákazníky, kteří upřednostňují především cenu. Vcelku nevýrazná krabička (unisex - jak tvrdí na svém webu) dává tušit i nevýrazný obsah. Ke grafickému provedení mám jednu velkou výtku, popis produktu na zadní straně je sice v několika jazycích, ale sotva milimetrové písmo v bílé barvě, která se rozpouští v tmavěmodrém podkladu činí z textu téměř nečitelnou záležitost - tady věru potřebujete lupu a dobrý odhad.

Krabička obsahuje, jak je zvykem, tři samostatně balené kondomy. Rozbalovaní je díky výraznému perforování snadné. Jak se dalo čekat, je zápach latexu u tohoto kondomu dosti výrazný, lubrikace je střední a spíše pouze v horní polovině. Délka a šířka jsou standardní, tj. 52+-2 a 200.

Kondomy se dají pořídit v akci od 12 Kč, jinak běžně stojí kolem 16 korun. Sečteno a podtrženo - pokud máte hlouběji do kapsy a zároveň doufáte v kvalitu českého výrobce, pak zvolte kondomy ty&já.

Celkové honocení: 7 z 10.


Web výrobce: http://www.vibrands.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat